Εργασίες προς δημοσίευση

Εργασίες προς δημοσίευση


 1. Μαρία Ειρήνη Αυγουλάς:Η «Μικρή Αθήνα»: Όψεις της Ελληνικής Διασποράς της Μελβούρνης (επιστημονικό άρθρο)
 2. Ραφαέλα Βασιλειάδου:Μικρορευστομηχανική: Το Μέλλον και οι Πιθανές Πρακτικές Εφαρμογές της στην Ελλάδα (επιστημονικό άρθρο)
 3. Δέσποινα Ν. Κούτσαρη:Η Σπαρτιάτισσα Μάνα (σύντομο άρθρο)
 4. Αλέξανδρος Μακεδών:Ο Δήμος του Παντός: Η Πολυποικιλία της Παγκόσμιας Ύπαρξης, το Κράτος της Ηθικής Αλληλεξάρτησης και η Εξέλιξη της Δημοκρατίας (επιστημονικό άρθρο)
 5. Μέρεντιθ Ντρις: Το Φαινόμενο Αγαθό, τα Συναισθήματα της Ευχαρίστησης και οι Αντιλήψεις περί Αρετής στα Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη (επιστημονικό άρθρο)
 6. Ουτκού Οζέρ:«Δεν Έχω Πατρίδα – Έχω τον Τόπο μου». Ρωμιοί της Πόλης: Χώρος – Μνήμη – Τελετουργίες της Νουρντάν Τουρκέρ (βιβλιοπαρουσίαση)
 7. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος:Ελληνικός Τουρισμός: Κλειδί για την Άμεση Οικονομική Ανάκαμψη (σύντομο άρθρο)
 8. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος:Οι Έλληνες Επιστήμονες του Εξωτερικού (επιφυλλίδα)
 9. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος:Τα Κρυφά Σχολειά Υπήρχαν Αλλά Ήταν Παράνομα (επιστημονικό άρθρο)
 10. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος:Οι Πέντε Πρώτοι Στίχοι της Οδύσσειας και οι Αποδόσεις τους στην Νέα Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα (επιστημονικό άρθρο)
 11. Έφη Παπουτσή Κρητικού:Διοίκηση Ανώτατης Εκπαίδευσης για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ισότητα: Κρίσιμες Προοπτικές Ηγεσίας των Αντριάννα Κέζαρ και Τζούλι Πόσελτ (Βιβλιοπαρουσίαση)
 12. Νικόλαος Ν. Πατρίκιος:Ιωάννης Καποδίστριας: Ένα Αίνιγμα (επιστημονικό άρθρο)
 13. Εθέλ Πέτρου:Οι Δυσκολίες της Εκπαίδευσης στην Εργαστηριακή Διδασκαλία της Φυσικής τον Καιρό της Πανδημίας του Κορωνοϊού (επιστημονικό άρθρο)
 14. Χαράλαμπος Σταμέλος:Η Ολιστική Ανάλυση ως Επιστημονική Μέθοδος (επιστημονικό άρθρο)
 15. Γεώργιος Ζουριδάκης:Βίοι Παράλληλοι: Η Εταιρική Αγωγή υπό το Ελληνικό και το Γερμανικό Δίκαιο περί Ανωνύμων Εταιρειών (επιστημονικό άρθρο)
 16. Γεώργιος Ζουριδάκης:Λίγα Λόγια για το Περιοδικό (από τον διευθυντή έκδοσης)